fbpx

Fysioterapeutti Timo Minkkinen

Urheilijoiden ja liikkujien fysioterapeutti Timo Minkkinen

Morjens!

Olen Timo, fysioterapeutti.

Valmistuin fysioterapeutiksi JAMK:sta vuonna 2013, jonka jälkeen aloitin oman fysioterapia toiminimen ja työt GOGO Express Seppälän kuntosalilla. Syksyllä 2019 kokeilin uusia tuulia ja olin Yhdysvalloissa mukana South Florida Hockey Academyn juniorikiekko toiminnassa joukkueiden fysioterapeuttina.

Urheilu ja liikunta on minulle lapsesta asti ollut suuri intohimo ja sen pohjalta olenkin erikoistunut urheilijoiden ja liikkujien kuntoutukseen, ohjaukseen ja valmennukseen. Asiakkaani ovat olleen kaiken ikäisiä ja tautoiltaan alottelijoista ja arkiliikkujista aina ammattiurheilijoihin.

Katson jokaista asiakastilannetta yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Lähtökohtani on, että ihminen on terve kokonaisuus, jolle kivut, rajoitteet ja vaivat ovat poikkeavuus joihin haluan pyrkiä löytämään en vain lääkettä vaan ratkaisun.

Fysioterapeutti Timon erikoisosaamiseen fysioterapiassa kuuluvat mm. fysioterapeuttinen ohjaus ja neuvonta, manuaalinen terapia, terapeuttinen harjoittelu, urheilu- ja kinesioteippaus, urheilijoiden ja aktiiviliikkujien fysioterapia sekä urheilijoille lajikohtaisen harjoittelun ohjaus.

Lisäksi Timo tarjoaa kuntosaliohjauksia ja personal training palveluita sekä näiden tueksi ravintoneuvontaa ja ravitsemusohjausta.

Timolle pääset varaamaan aikaa fysioterapiaan tästä.