fbpx

Naprapaatti Aki Kolari

Olen Aki, Naprapaatti.

Olen valmistunut Naprapaatiksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkista. Minulla on työkokemusta tuki- ja liikuntaelinvaivojen ja -ongelmien hoidosta 6 vuoden ajalta.

Hakeuduin opiskelemaan Naprapaatiksi, jotta pystyisin auttamaan sinua lihas- ja nivelvaivoissa paremmin. Pääsarjatason salibandyharrastukseni ja urheilullisen elämäntapani myötä myös urheilulääketiede kiinnostaa minua valtavasti.

Ihmisenä olen utelias, helposti lähestyttävä, kehittymishaluinen ja pohjaan metodini aina tutkittuun tietoon. Nautin ihmisten kanssa työskentelystä ja osaamiseni jatkuvasta kehittämisestä. Minulle asiakaslähtöisyys on kaikki kaikessa.

Minulta saat apua niin akuuttiin kuin jo pidempään vaivanneeseen ongelmaan sekä opastusta ja vinkkejä harjoitteluun, olitpa sitten tavoitteellinen urheilija tai satunnainen liikkuja.

Varaa aikasi naprapatiaan Akille täältä.