fbpx

Asiakaskokemukset

Meiltä löytyvät tyytyväiset asiakkaat

Lue alta asiakkaiden kirjoittamia kokemuksia palveluistamme.
”Olen käynyt Ossilla jo muutaman vuoden ja joka kerta saan sieltä hyvän avun. Nyt jälleen hengitys kulkee, lukot kropasta auki ja muutenkin vointi kohonnut huomattavasti. Kiitos. Suosittelen kaikille!” Nainen 52 v.

 

”Pari kertaa olen käynyt Ossilla ja selkäni on tykännyt kovasti. Taitava kaveri ja hintatasokin on minusta järkevä. Hoito on yllättävää kyllä myös rentouttavaa, vaikka otteet ovatkin tarvittaessa jämäköitä. Suosittelen! Mies 49 v.

 

”Loistavaa. Selkä jumissa ja käynti Ossi luona avasi selän jumit!” Mies 37 v.

 

”Pääsin vuosia vaivanneista polvikivuista eroon Ossin hoidolla ja hänen laatimillaan harjoitusohjeilla. Nyt voin liikkua ilman kipuja ja elämänlaatu on sen myötä parantunut huomattavasti.” Nainen 76 v.

 

”Sain Ossin vastaanotolta avun jatkuviin päänsärkyihin ja niska-hartiakipuihin. Nyt teen säännöllisesti saamiani kotiharjoitteita ja tarpeen mukaan käyn käsittelyssä.” Nainen 79 v.

 

”Olin lähes konttauskunnossa, kun raahauduin kipeän alaselkäni kanssa Ossin vastaanotolle. Pari päivää käsittelyn jälkeen kivut olivat helpottaneet 95 prosenttisesti. Sain myös hyvät kotihoito-ohjeet. Kiitos!” Nainen 44 v.

 

”Sormeni puutuivat päivittäin, mutta käynnit Jarilla auttoivat ja puutuminen ollut nyt kokonaan poissa.” Nainen 26 v.

 

”Jari kertoo asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, jotta asiakaskin tietää mitä tehdään ja miksi. Erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu.” Nainen 40 v.

 

”Olen käynyt Jarin vastaanotolla selkäleikkauksen jälkeen jo noin 10 vuotta ja aina saanut apua ja neuvoja pitkittyneeseen selkäongelmaani.” Mies 58 v.

 

”Toistuvat päänsäryt jäivät pois jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.” Nainen 31 v.

 

”En pystynyt pelaamaan jalkapalloa selkäkivun vuoksi, mutta vastaanotolla selvisi syy kipuun ja asia lähti ratkeamaan Jarin antamilla harjoitteilla sekä käsittelyillä.” Mies 15 v.