fbpx

Hieroja Titta Penttinen

Hieroja Titta auttaa sinua ammattitaidolla

Hei!

Olen Titta ja olen hierojan erikoisammattitutkinnon suorittanut, EAT Koulutettu hieroja, ja toimin ammatinharjoittajana Seppänaprapaateilla.

Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2012 Itä-Karjalan kansanopistosta Punkaharjulta ja vuonna 2020 hierojien erikoisammattitutkinnosta Tampereelta. Olen työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2016 saakka. Koulutustaustaa ja ammattitaitoani olen täydentänyt erinäisillä lisäkoulutuksilla ja kaksi vuotta kestävällä erikoisammattitutkinnolla.

Erityisosaamistani ovat faskiat eli lihaskalvot ja niiden kiputilojen sekä kireyksien manuaalinen hoito, hartian-, niskan- ja kaulan alueen kireydet sekä purentalihaksiston kireydet.

Vastaanotollani käy kaikenikäisiä omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneita asiakkaita. Vastaanotolleni hakeudutaan yleensä purentalihaksiston, alaselän, hartioiden, niskan sekä jalkojen kipujen ja kireyksien takia.

Olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien lisäksi aktiiviliikkujien ja urheilijoiden lihashuoltoon eli saat minulta asiantuntevaa apua myös ko. ongelmissa.

Titalle kannattaa varata aikaa mm. seuraavissa tilanteissa:

Varaa aika Titalle alla olevasta painikkeesta!

Linkki ajanvaraukseen.