fbpx

Fysioterapia


Varaa aika tästä

Fysioterapia ja fysioterapeutit Jyväskylässä

Seppänaprapaatit on pieni paikallinen yritys, joka tarjoaa sinulle naprapatian lisäksi fysioterapiapalveluita Jyväskylässä. Fysioterapia pohjautuu tutkittuun ja uusimpaan tietoon ihmisen toimintakyvystä ja terveydestä. Meillä fysioterapia keskittyykin puhtaasti tuki- ja liikuntaelimistösi terveyden edistämiseen sekä toimintakykysi palauttamiseen ja ylläpitoon. Fysioterapeuttimme Jyväskylässä ovat suorittaneet 3,5 – 4 vuotisen korkeakoulutopintojen lisäksi lukuisia lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja kuntoutukseen liittyen. Meiltä löydätkin fysioterapian erikoisosaajia mm. selkäkipujesi, niskakipujesi, olkapääongelmiesi ja alaraajavaivojesi ratkaisuun.

Fysioterapiaa selkä-, niska- ja olkapääkipuihisi Jyväskylässä

Seppänaprapaattien fysioterapeutteina Jyväskylässä toimivat Ansku ja Timo ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistösi kiputilojen ja toiminnallisten ongelmien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan ja purentaelinfysioterapiaan. Jyväskylän Seppälästä löydät fysioterapian erikoisosaamista mm. äkilliseen selkäkipuusi, äkilliseen niskakipuusi, olkapään ongelmiisi, pitkittyneeseen alaselkäkipuusi, pitkittyneeseen niskakipuusi, jänteidesi rasitusperäisten kiputilojesi hoitoon, purentaongelmiesi liitännäisoireiden helpottamiseen sekä koko kehosi toiminnan kartoittamiseen.

Pääset fysioterapian nettiajanvaraukseen täältä.

Fysioterapia sopii juuri sinulle

Fysioterapia Jyväskylässä Seppänaprapaateilla soveltuu kaiken ikäisille ihmisille. Fysioterapia voi olla hoitavaa ja kuntouttavaa, jos sinulla on jokin akuutti tai pitkittynyt/toistuva tuki- ja liikuntaelinvaiva. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös ennaltaehkäisevässä mielessä toiminta- ja suorituskykyäsi lisäämällä. Fysioterapiassa voidaan kiinnittää huomiota mm. arjen fyysisiin ja psyykkisiin kuormitustekijöihisi, työergonomiaasi ja työhyvinvointiisi, liikuntatottumuksiisi, kehon liikkeeseesi, lihastasapainoosi ja nukkumiseesi.

Miksi sinun kannattaa tulla fysioterapiaan Seppänaprapaateille Jyväskylään?

Jos sinulla on jokin normaalia elämistä ja liikkumista häiritsevä tuki- ja liikuntaelinvaiva, kuten selkäkipu tai polvikipu, joka ei ole lähtenyt kohtuullisessa ajassa tavanomaisella hoidolla tai omilla valitsemillasi keinoilla helpottamaan, on sinun syytä hakeutua fysioterapian ammatilaisen vastaanotolle Seppänaprapaateille Jyväskylään. Voit tulla fysioterapeutin vastaanotolle myös, jos haluat lisää tietoa kehosi toiminnasta, kuten liikkuvuudestasi, kehonhallinnastasi tai lihastasapainostasi. Meillä fysioterapia on paljon muutakin kuin sitä iänikuista venyttelyä ja kuminauhajumppaa.  Fysioterapeutin vastaanotolle voit tulla itsemaksavana asiakkaana ilman lääkärin määräämää lähetettä, koska käynneistä ei saa enää KELA-korvausta 1.1.2023 alkaen. Lääkärin lähetteen tarvitset kuitenkin mikäli kuulut johonkin sairauskassaan tai vakuutusyhtiösi maksaa hoitosi. Meille pääset fysioterapiaan nopeasti ja joustavasti ilman turhia odotteluita myös ilta-aikaan.

Varaa aikasi fysioterapiaan Seppänaprapaateille täältä.

Saat fysioterapiaa myös vakuutusyhtiöiden korvaamana

Tiesithän, että nykyään vakuutusyhtiöt korvaavat kasvavissa määrin fysioterapian hoitokuluja sekä tapaturma-vakuutuksistasi että sairauskulu-vakuutuksistasi. Eli jos tarvitset fysioterapiaa tapaturman, onnettomuuden tai vamman jälkeen, se todennäkoisesti korvataan sinulle tapaturma-vakuutuksestasi. Jos taas sinulla on sairauskuluvakuutus tai muu vastaava, fysioterapia korvataan silloin myös muissa tapauksissa kuin tapaturman jälkeen. Kannattaa myös selvittää millainen vakuutus sinulla on työantajasi kautta, koska se voi myös korvata fysioterapia-käyntisi. Voit lukea lisää eri yhtiöiden vakuutuksista alla olevasta linkistä.

Katso eri vakuutusyhtiöiden fysioterapian korvattavuus täältä.

Maksa fysioterapiasi hyvinvointieduilla

Nykyään voit maksaa fysioterapia-käyntisi myös työantajasi tarjoamilla hyvinvointieduilla. Meille käyvät maksutavoiksi E-passi, Smartum, Edenred ja Eazybreak hyvinvointiedut. Tämä on sellainen etu, että se kannattaa hyödyntää joka vuosi. Voit lukea lisää hyvinvointieduista alla olevista linkeistä:

Fysioterapiassa sinun avuksesi käytettäviä menetelmiä ovat mm.

Tutustu fysioterapeutteihimme ja heidän erikoisosaamiseen alla olevista linkeistä:

Varaa oma aikasi fysioterapiaan Jyväskylään alla olevasta linkistä!

Varaa aika