fbpx

Naprapatia


Varaa aika tästä

Naprapatia ja naprapaatit Jyväskylässä

Naprapatia on manuaalisen lääketieteen erikoisala, jossa kaikki toiminta alkututkimuksesta hoitoon ja aktiiviseen terapiaan perustuu viimeisimpään tutkittuun tietoon. Naprapaatti on suorittanut 4-vuotisen korkeakoulututkinnon, jonka aikana hän on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä erilaisten toiminnallisten ongelmien hoitoon. Oleellisena osana naprapaatin koulutusta ovat myös yleislääketiede sekä lääketieteen erikoisalat, kuten ortopedia, neurologia ja urheilulääketiede. Naprapaatin palvelut sinulle Jyväskylässä tuottavat kokeneet alan ammattilaiset yli 25 vuoden kokemuksella.

Asiakastyytyväisyys 4,8/5 on Jyväskylän parhaimpia

Meille tyytyväinen asiakas on prioriteetti numero yksi. Arvosteluiden mukaan asiakkaamme naprapatiassa Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme ja meiltä saamaansa apuun erilaisissa kiputiloissa ja muissa oireissa. Pääset katsomaan arvostelut alla olevasta linkistä:

Katso arvostelut täältä

Naprapatiaa selkä-, niska- ja olkapääkipuihisi Jyväskylässä

Jyväskylän Seppälässä sinua palvelevat naprapaatit Ossi, Jari, Johanna ja Aki. Meiltä löydät erikoisosaamista ja vuosien kokemuksen tuloksekkaasta selkäkipujen, niskakipujen ja iskiasoireiden hoidosta, olkapäävaivojen kuntoutuksesta, päänsärky- ja huimausoireiden helpottamisesta sekä raajojen säteily- ja puutumisoireiden hoidosta.

Naprapaatti auttaa sinua monessa tilanteessa

Naprapaatin vastaanotolle Jyväskylään sinun kannattaa hakeutua kaikissa akuuteissa ja pitkittyneissä tuki- ja liikuntaelinvaivoissasi, jotka eivät ole lähteneet helpottamaan kohtuullisen ajan kuluessa tavanomaisella hoidolla tai omilla valitsemillasi keinoilla. Karkeasti voidaan sanoa, että akuutti kipu alkaa kroonistumaan 6 viikon jälkeen, joten ennen tuota sinun olisi hyvä hakeutua ammattilaisen vastaanotolle. Naprapaatin vastaanotolla Jyväskylässä helpotetaan mm. seuraavia vaivojasi:

Varaa ensikäyntisi naprapaatille tästä.

Naprapaatilta saat monipuolista apua vaivoihisi

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija eli naprapaatin hoito tapahtuu pääasiassa manuaalisilla eli käsin tehtävillä hoitotekniikoilla. Manuaalisen käsittelyn lisäksi naprapaatti käyttää työssään myös aktiivisia menetelmiä, kuten eri tyyppistä harjoittelua. Naprapaatin käyttämiin menetelmiin kuuluvat mm. seuraavat:

Vakuutusyhtiösi saattaa myös korvata naprapatia käyntisi

Tiesithän, että vakuutuksesi saattaa korvata myös naprapaatin hoitokäynnit. Eri vakuutusyhtiöiden tapaturma- ja sairauskuluvakuutukset korvaavat hoitoa vakuutusyhtiöstä riippuen 2-10 kertaa vakuutuskautta kohden. Yleensä tarvitset vakuutusyhtiösi korvaamaa hoitoa varten lääkärin lausunnon tai lääkärin lähetteen. Tutustu alla olevista linkeistä vakuutuksiin, jotka korvaavat naprapaatin antamaa hoitoa:

Varaa ensikäyntisi naprapaatille tästä.

Maksa naprapatia käyntisi hyvinvointieduilla

Nykyään voit maksaa naprapatia käyntisi myös työantajasi tarjoamilla hyvinvointieduilla. Meille käyvät maksutavoiksi E-passi, Smartum, Edenred ja Eazybreak hyvinvointiedut. Tämä on sellainen etu, että se kannattaa hyödyntää joka vuosi. Voit lukea lisää hyvinvointieduista alla olevista linkeistä:

Tutustu naprapaatteihimme ja meidän erikoisosaamiseen alla olevista linkeistä:

Varaa meille aikasi naprapatiaan Jyväskylään alla olevasta linkistä!


Varaa aika