fbpx

Fysioterapeutti Anna-Maija Teppo

Asiantunteva fysioterapeutti Anna-Maija Teppo

Moi,

Olen Ansku, fysioterapeutti ja löydät vastaanottoni Jyväskylässä Seppänaprapaateilta.

Olen kotoisin pienestä rannikkokaupungista Loviisasta. Sieltä piti ponnistaa ”maailmalle” opintojen perään ja yksi vuosi vierähti Joensuussa Itä-Suomen liikuntaopistolla urheiluhieroja koulutuksessa.

Joensuusta tie jatkui Lahteen ja valmistuin fysioterapeutiksi 2001. Työskentelin valmistumisen jälkeen neljä vuotta edesmenneessä Reumasäätiön sairaalassa Heinolassa. Elämä toi minut Jyväskylään 2005 ja siitä asti olen työskennellyt yksityispuolella.

Olen perehtynyt ja jatkokouluttautunut erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen ja toimintahäiriöiden ratkomiseen ja hoitamiseen. Ja koen olevani parhaimmillani asiakkaan hyvinvoinnin tukemisessa kokonaisvaltaisesti.

Vastaanotolla toivon välittäväni viestiä, että usein pienilläkin asioilla ja muutoksilla on merkitystä omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Haluan kohdata jokaisen asiakkaan avoimin mielin ja luoda välittömän ja turvallisen ilmapiirin vastaanotolle tultaessa.

Vapaa-ajalla tykkään olla liikkeessä, mutta myös päiväunet kuuluvat usein vapaapäivien ohjelmaan. Tykkään kulkea metsäpoluilla kävellen ja juosten ja päivittäiset matkat sujuvat pyöräillen. Pitkäaikainen haave avantoon uskaltautumisesta toteutui viime talvena ja nyt avantokertoja on takana jo kolmisenkymmentä.

Fysioterapeutti Anskulle kannattaa varata aika mm. seuraavissa tilanteissa:

Fysioterapeutti Anskun erikoisosaamista ovat mm.

Tutustu Anskun osaamiseen tarkemmin hänen omalla sivustollaan täällä.

Varaa aika fysioterapiaan Anskulle!


Varaa aika