fbpx

Fysioterapeutit

Fysioterapia ja fysioterapeutit Jyväskylässä

Fysioterapia pohjautuu tutkittuun ja uusimpaan tietoon ihmisen toimintakyvystä ja terveydestä. Fysioterapeutti on suorittanut 3,5 – 4 vuotisen peruskoulutuksen korkeakoulussa, jonka jälkeen he erikoistuvat eri fysioterapia-alojen erikoisosaajiksi.

Mitä fysioterapia on meillä?

Seppänaprapaattien fysioterapeutteina Jyväskylässä toimivat Ansku ja Petri ovat erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen ja toiminnallisten ongelmien fysioterapiaan sekä leikkausta edeltävään ja leikkauksen jälkeiseen fysioterapiaan. Jyväskylän Seppälästä löydät fysioterapian erikoisosaamista mm. äkilliseen selkäkipuun, äkilliseen niskakipuun, olkapään ongelmiin, pitkittyneeseen alaselkäkipuun, pitkittyneeseen niska-hartiakipuun, jänteiden rasitusperäisten kiputilojen hoitoon, purentaongelmien liitännäisoireiden helpottamiseen sekä koko kehon toiminnan kartoittamiseen.

Kenelle fysioterapia sopii?

Fysioterapia soveltuu kaiken ikäisille ihmisille. Fysioterapia voi olla hoitavaa ja kuntouttavaa, jos sinulla on jokin akuutti tai pitkittynyt/toistuva tuki- ja liikuntaelinvaiva. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa myös ennaltaehkäisevässä mielessä toiminta- ja suorituskykyä lisäämällä. Fysioterapiassa voidaan kiinnittää huomiota mm. arjen fyysisiin ja psyykkisiin kuormitustekijöihin, työergonomiaan ja työhyvinvointiin, liikuntatottumuksiin, kehon liikkeeseen, lihastasapainoon ja nukkumiseen.

Milloin fysioterapeutille kannattaa tulla?

Jos sinulla on jokin normaalia elämistä ja liikkumista häiritsevä tuki- ja liikuntaelinvaiva, kuten selkäkipu, joka ei ole lähtenyt tavanomaisella hoidolla tai omilla keinoilla helpottamaan, on syytä hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. Voit tulla fysioterapeutin vastaanotolle myös, jos haluat lisää tietoa kehosi toiminnasta, kuten liikkuvuudesta, kehonhallinnasta tai lihastasapainosta.

Fysioterapiassa käytettäviä menetelmiä ovat mm.

Tutustu fysioterapeutteihimme ja heidän erikoisosaamiseen alla olevista linkeistä:

Varaa aika fysioterapeutille Jyväskylään tästä.