fbpx

Naprapaatit

Naprapatia ja naprapaatit Jyväskylässä

Naprapatia on manuaalisen lääketieteen erikoisala, jossa kaikki toiminta alkututkimuksesta hoitoon ja aktiiviseen terapiaan perustuu viimeisimpään tutkittuun tietoon. Naprapaatti on suorittanut 4-vuotisen korkeakoulututkinnon, jonka aikana hän on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen, kuten selkä- ja niskakipujen, sekä erilaisten toimintakyvyn ongelmien hoitoon.

Mikä on Seppänaprapaatit?

Jyväskylässä kokeneimmat naprapaatit, Seppänaprapaattien perustajat Jarin ja Ossin sekä uuden tiimimme jäsenen Akin löydät Jyväskylän Seppälästä. Seppänaprapaateilta Jyväskylästä löydät erikoisosaamista mm. erilaisten selkä- ja niskakipujen hoidossa, olkapäävaivojen kuntoutuksessa, päänsärky- ja huimausoireiden helpottamisessa sekä raajojen säteily- ja puutumisoireiden hoidossa.

Missä tilanteissa naprapaatti voi auttaa sinua?

Naprapaatin vastaanotolle kannattaa hakeutua kaikissa akuuteissa ja pitkittyneissä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa, jotka eivät ole lähteneet helpottamaan kohtuullisen ajan kuluessa tavanomaisella hoidolla tai omilla valituilla keinoilla. Naprapaatin vastaanotolla voidaan helpottaa mm. seuraavia vaivoja:

Mitä naprapaatti tekee?

Naprapaatti on manuaalisen lääketieteen asiantuntija eli naprapaatin hoito tapahtuu pääasiassa manuaalisilla eli käsin tehtävillä hoitotekniikoilla. Manuaalisen käsittelyn lisäksi naprapaatti käyttää työssään myös aktiivisia menetelmiä, kuten eri tyyppistä harjoittelua. Naprapaatin käyttämiin menetelmiin kuuluvat mm. seuraavat:

Tutustu naprapaatteihimme ja erikoisosaamiseen alla olevista linkeistä:

Meille naprapatiaan Jyväskylään voit varata aikasi tästä.